Utfärder som kommer under året!Scrolla ner på sidan och se kommande utfärder :) Det fylls på under året.

Låter det som något för dig?

Boka upp dig på vår Facebooksida!  Sök på DK Aquatic så hittar ni oss!

Var snabbt ute, det brukar vara max 8 st som kan följa med på båtutfärderna.


Är du sugen på att dyka med oss?Kolla när vi ska dyka!  Blir du sugen? Scrolla ner på sidan för att se kommande utfärder. Hör av dig till oss eller gå in på vår Facebooksida och kolla under evenemang så hjälper vi dig. 

Vrakdyk 30/3

Vi åker ut i vår skärgård och gör två dyk.
Max 30 m djup.
Max 8 st på båten.

Dykutfärd där vi samlas vid båten 8:30 och åker 9:00 ut till något vrak som passar alla som är med. Väder och vind avgör var vi dyker. Välkomna!

Vrakdyk 13/4


Vi åker ut och gör två dyk på vrak i vårat närområde. Max 30 m och vi anpassar dyken efter erfarenhet. Max antal är 8 st. Medlemmar har förtur. Samling kl 8.00 och avfärd senast kl 9.00

Vrakdyk 1/9


Dykutfärd som vi anpassar efter väder och deltagare. Samling 8.30 och avfärd 9.00.
Välkomna!

Maxantal 8st. 

Medlemmar har förtur.

Avrostningsdyk 1/5

Kom och gör ett avrostningsdyk med oss i klubben! Om det var ett tag sedan du dök så passa på och kom i vattnet.
På platsen är det lätt att komma i och upp, inga vågor, olika djup från ett par meter ner till 12m som djupast. Samt att du inte behöver skölja utrustningen efteråt då det är sötvatten.
Träna på cykloptömning, byta reggar, avvägning, kommunikation, baklängessimning, kompassträning, hemåtsim på ytan eller vill du bara dyka så är det inga problem, gör det du vill.
Vill du dyka med någon så hjälper vi till!
Har du dykt nyligen, så blir du inte diskvalificerad utan kom och dyk du med! Eller du som bara vill snacka lite dykgrejer, kom du också! Vi tar med en grill, så tar du med något att grilla samt bra väder. Alla är välkomna! Visst låter det väl skoj? Max antal 500 st! Såååå, det finns inga bortförklaringar utan boka dig!


Vinterblotsdyk 22/12

Vad passar bättre att dyka på årets mörkaste dag? Vi gör ett dyk som vi anpassar efter väder och deltagare. Samling 9.00 och sedan sticker vi ut och gör ett eller kanske två dyk beroende på hur uppvärmda vi är efter glöggen efter det första dyket.

Välkomna!

Maxantal 8st. 

Medlemmar har förtur.

Dyksugen?

Passar inte något av ovanstående tillfällen? Håll utkik här eller/och vår Facebooksida då vi ibland lägger upp evenemang med kort varsel!
Dykutfärd 18/5

En dag då våra vänner från Eskilstuna dykklubb kommer på besök. Men det finns några platser till om du vill följa med!

Samling 08:15, avfärd 09:00. Väder och vind bestämmer dykmål.

Vrakdyk 29/4

Vrakdykning max 30m. Samling 08:15, avfärd 09:00. Väder och vind bestämmer dykmål. Maxantal 8st. Vi anpassar dykningen efter kunskap och erfarenhet.

Medlemmar har förtur.

Vrakdyk 1/6


Dykutfärd som vi anpassar efter väder och deltagare. Samling 8.15 och avfärd 9.00.
Välkomna!

Maxantal 8st. 

Medlemmar har förtur.

AW-dyk 28/5


Vi drar ett efterjobbetdyk där vi plumsar i vattnet och tittar lite på ett vrak i närheten, bara för att det är kul! Vi ses vid Oknö strax efter kl 16.00 och lämnar kajen när vi lastat på våra saker. Sedan kommer vi tillbaka i den ljusa sommarkvällen.
Välkomna!

Maxantal 8st. 

Medlemmar har förtur.

Vrakletarhelg

2/8-4/8

Vi åker ut en helg och letar nya dykplatser runt Hartsö. Det skall ligga en del vrak där och vi försöker lokalisera dem och se vad det kan vara för något. Vi lägger till där det finns plats vid en ö och sover antingen i båten (4 platser) eller i ett tält. Vi tar även med oss vår egen mat som vi tillagar på ett enkelt sätt. Vi hjälps åt att ta med tält, stormkök och grill. Max antal 8 st där medlemmar får företräde. Dykflaskor tas med som vi kan tanka över luft med. Bränsle delar vi på. Vi lämnar Oxelösund senast kl 7.30 på fredagen och kommer tillbaka söndag em/kväll. Så om du vill vara med på ett lite annat äventyr ta tillfället i akt och följ med!
O.s.a senast 15/7.

Välkomna!